Πρώτη εικόνα υπηρεσίας Well Being

Well Being

Η ευεξία είναι μια κατάσταση γενικής καλής υγείας και ευημερίας, στην οποία το άτομο έχει τη δυνατότητα να ζει μια πλήρη και ικανοποιητική ζωή. Η ευεξία είναι σημαντική για όλους και ιδιαίτερα για τους εργαζόμενους. Οι εργαζόμενοι που είναι ευτυχισμένοι και υγιείς είναι πιο παραγωγικοί και ικανοποιημένοι με τη δουλειά τους.

Δεύτερη εικόνα υπηρεσίας Well Being

το Be Yourself προσφέρουμε μια σειρά υπηρεσιών για την ευεξία των εργαζομένων, που συμπεριλαμβάνουν:

- Δράσεις και events ευεξίας: Συνεργαζόμαστε με ένα δίκτυο διακεκριμένων εξωτερικών συνεργατών για να οργανώσει δράσεις και events ευεξίας για τους εργαζόμενους. Οι δράσεις αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν μαθήματα γιόγκα και πιλάτες, διαλέξεις και workshops για την ψυχική υγεία, σεμινάρια για την ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής, και πολλά άλλα.

- Εκπαίδευση: Προσφέρουμε εκπαιδευτικά προγράμματα για τους εργαζόμενους σχετικά με θέματα ευεξίας. Τα προγράμματα αυτά μπορούν να βοηθήσουν τους εργαζόμενους να αναπτύξουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις που χρειάζονται για να βελτιώσουν την ευεξία τους.

- Συμβουλευτική: Παρέχουμε  συμβουλευτική υποστήριξη σε εργαζόμενους που αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας ή ευεξίας.

- Προσωπικές συνεδρίες: Προσφέρουμε  προσωπικές συνεδρίες με επαγγελματίες υγείας και ευεξίας, όπως διατροφολόγο, ψυχολόγο, ρεφλεξολόγο, κ.λπ.

Εάν θέλετε να βελτιώσετε την ευεξία των εργαζομένων σας, το Be Yourself μπορεί να σας βοηθήσει. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα.

Μοιραζόμαστε ό,τι αξίζει, εγγραφείτε στο Newsletter μας