Εικόνα Ενδυνάμωση

Ενδυνάμωση

Ενίσχυση της αυτοπεποίθησης, της ανθεκτικότητας και της κινητοποίησης. Τρία βασικά στοιχεία που μας ενδυναμώνουν και μας δίνουν τη δυνατότητα να οραματιζόμαστε, να υπερνικάμε εμπόδια και να θριαμβεύουμε! Στο Be-yourself σχεδιάζουμε ατομικές συνεδρίες που θα σας βοηθήσουν αρχικά να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας, να πιστέψετε στις ικανότητές σας, να διαχειριστείτε τις αδυναμίες σας, να θέσετε στόχους που να ταιριάζουν στα ενδιαφέροντά σας και τις προσωπικές επιδιώξεις και να τους κατακτήσετε. Κυρίως όμως θέλουμε να ευχαριστηθείτε αυτό το ταξίδι της ζωής σας! Να ανακαλύψετε, να μάθετε, να ευχαριστηθείτε, να ωριμάσετε, να μεταμορφωθείτε στην καλύτερή σας εκδοχή!

Εικόνα Διαχείριση κρίσεων και άγχους

Διαχείριση κρίσεων και άγχους

Διαχειρίζομαι το άγχος μου σημαίνει προφυλάσσω τον εαυτό μου από την εκδήλωση χρόνιων ασθενειών, καταφέρνω να παραμείνω παραγωγικός, διαφυλάσσω τη ψυχική και νοητική μου υγεία. Στις σύγχρονες τόσο απαιτητικές συνθήκες πόσοι από εμάς το καταφέρνουν χωρίς την κατάλληλη καθοδήγηση; Στο Be-Yourself μέσα από μια σειρά ατομικών συνεδριών θα κατανοήσουμε μαζί τους παράγοντες που σας προκαλούν στρες και θα παρατηρήσουμε τους τρόπους που το διαχειρίζεστε. Με τις κατάλληλες τεχνικές και πάντοτε με τη δική μας υποστήριξη θα ανακαλύψουμε τον τρόπο να κατακτήσετε ηρεμία, ενσυνειδητότητα και ανθεκτικότητα. Να απαντάτε θετικά στις προκλήσεις, να επικοινωνείτε αποτελεσματικά και να βάζετε όρια. Κυρίως όμως να φροντίζετε τον εαυτό σας, να υιοθετείτε υγιείς συνήθειες και να διαφυλάσσετε την ισορροπία μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής.

Εικόνα Διαχείριση αλλαγών και μεταβάσεων

Διαχείριση αλλαγών και μεταβάσεων

Ζούμε σε μια εποχή ταχύτατων αλλαγών και αναρίθμητων εξελίξεων με ελάχιστες σταθερές αναφορές. Η ικανότητα μας να διαχειριζόμαστε αποτελεσματικά τις αλλαγές και τις όποιες μεταβάσεις της ζωής μας, καθορίζει τις δυνατότητες μας να εξελιχθούμε και να αναπτυχθούμε τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά. Στο Be-Yourself θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψουμε μαζί πόσο δεκτικοί είστε στην αλλαγή ή πως να διαχειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο την μετάβαση που βιώνεται τη δεδομένη χρονική στιγμή. Θα σχεδιάσουμε μαζί τα βήματα που θα σας βοηθήσουν να προσαρμοστείτε και να επιτύχετε στη νέα πραγματικότητα. Κυρίως όμως θα κατανοήσετε πως κάθε αλλαγή είναι μια ευκαιρία για ένα καινούργιο διαφορετικό αλλά και πάλι δικό σας ταξίδι.

Εικόνα Προσωπική ανάπτυξη

Προσωπική ανάπτυξη

Εστιάζω στην προσωπική μου ανάπτυξη σημαίνει με μαθαίνω καλύτερα, αποκτώ αυτοπεποίθηση, εξελίσσομαι, κατανοώ τους γύρω μου, χτίζω υγιείς σχέσεις, θέτω προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους που προσπαθώ να υλοποιώ, διαχειρίζομαι την αποτυχία και ανασυντάσσομαι, μα πάνω από όλα υιοθετώ υγιεινές συνήθειες, φροντίζω το σώμα και το νου μου και διαφυλάσσω την προσωπική μου ισορροπία. Στο Be-Yourself θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε και να κατακτήσετε όλα εκείνα που ορίζουν την ολοκλήρωσή σας, σας γεμίζουν χαρά και καθορίζουν την επιτυχία σας τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά.

Μοιραζόμαστε ό,τι αξίζει, εγγραφείτε στο Newsletter μας