2ο Εκπαιδευτικο Σεμιναριο Νευροεπιστημων και Νευροαναδρασης

No comments

Με κεντρικό θέμα το στρες και την κατάθλιψη που έχει μπει απειλητικά στην καθημερινότητά μας ασχολήθηκε το 2ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Νευροεπιστημών και Νευροανάδρασης που φιλοξενήθηκε στο Δήμο Άργους – Μυκηνών.

Το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Νευροεπιστημών και Νευροανάδρασης διοργανώνετε κάθε χρόνο από το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ έχοντας ως στόχο την έγκυρη ενημέρωση των επαγγελματιών υγείας αλλά και των πολιτών για ενδιαφέροντα ιατρικά θέματα προτείνοντας παράλληλα καινοτόμες θεραπευτικές μεθόδους μέσω των Νευροεπιστημών και της Νευροανάδρασης.

Το 2ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Νευροεπιστημών και Νευροανάδρασης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους – Μυκηνών.

Συγκεκριμένα το θέμα του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου ήταν: ¨ΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ¨.

Κεντρικοί ομιλητές ήταν:

– ο Νευροψυχολόγος κ. Μάριος Σεβρισαριανός

– η Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια κ. Ελισάβετ Γεωργίου και

– ο Δρ Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Νάκος Κοτσιάνης.

Χαιρετισμό στην παραπάνω εκδήλωση απεύθυνε ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων ( ΠΕΔ ) Πελοποννήσου και Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Δημήτριος Καμπόσος.

Η αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου ήταν κατάμεστη και στο τέλος του 2ου Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου Νευροεπιστημών και Νευροανάδρασης δόθηκαν στους παρευρισκομένους βεβαιώσεις συμμετοχής και παρακολούθησης του Σεμιναρίου.

Be Yourself - 2ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Νευροεπιστημών και Νευροανάδρασης
Be Yourself - 2ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Νευροεπιστημών και Νευροανάδρασης
Be Yourself - 2ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Νευροεπιστημών και Νευροανάδρασης

Προσθεστε ενα σχολιο

Το email σας δεν θα είναι εμφανές. Τα υποχρεωτικά πεδία συμβολίζονται με *

Σχετικες Αναρτησεις