Αλλαζω σημαινει Άλλα Ζω

No comments

Αλλαγή: μια λέξη που αντιπροσωπεύει τόσα πολλά. Τι σημαίνει όμως; Ποιά είναι τα βήματα για να αλλάξουμε - εμείς, η ψυχολογία μας, πτυχές της ζωής μας, ίσως και όλη μας η ζωή! Ποιές παγίδες να αποφύγουμε; Πως να διαχειριστούμε μια αναγκαστική αλλαγή;
Η προσωπική μας ανάπτυξη είναι μια αέναη διεργασία και η αλλαγή αναπόσπαστο κομμάτι της ύπαρξής μας - και τα δύο απαιτούν τόλμη, συνέπεια και καθημερινή προσπάθεια.
Συχνά καλούμαστε να αλλάξουμε καθώς μεταβαίνουμε σε καινούργιους κύκλους ζωής όταν για παράδειγμα, έρχονται τα παιδιά στην ζωή μας και αντίστοιχα, φεύγουν από το σπίτι ή όταν παίρνουμε σύνταξη. 'Αλλες φορές, η αλλαγή είναι ξαφνική και επιτακτική - στην περίπτωση μιας απώλειας, ενός θανάτου, μιας απόλυσης / προαγωγής. Υπάρχουν και οι περιπτώσεις που η αλλαγή είναι απόρροια μιας εσωτερικής διαδικασίας και έρχεται σαν φυσική εξέλιξη του εαυτού μας και των συνθηκών που εμείς θέλουμε να δημιουργήσουμε στην ζωή μας.
Μαζί μας θα έχουμε την Ελισάβετ Γεωργίου, Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια με πολυετή εμπειρία και Μεντόρισσα των A40s, για να μας μιλήσει για την αλλαγή και να απαντήσει στις ερωτήσεις μας.
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στον σύνδεσμο https://forms.gle/5R7G4jWo3UpADz4CA
και σε περιμένουμε την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 18:00 στον φιλόξενο χώρο του Zoom
Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και δωρεάν - λόγω της φύσης του webinar, υπάρχει περιορισμός θέσεων.
Σε περιμένουμε!

Be Yourself - Αλλάζω σημαίνει Άλλα Ζω

Προσθεστε ενα σχολιο

Το email σας δεν θα είναι εμφανές. Τα υποχρεωτικά πεδία συμβολίζονται με *

Σχετικες Αναρτησεις