Βια, παρενοχληση και εκφοβισμος στο χωρο εργασιας. Ας φυγουμε απο τα προσωπα για να αντιμετωπισουμε το προβλημα

No comments

Τις τελευταίες εβδομάδες βομβαρδιζόμαστε από ομολογίες θυμάτων σεξουαλικής παρενόχλησης στο χώρο εργασίας. Οι τοποθετήσεις πολλές και οι προβολείς στους συγκεκριμένους δράστες. Ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα; Ποιοι είναι οι εν δυνάμει θύτες και θύματα; Πως μπορούμε να δημιουργήσουμε περιβάλλοντα μηδενικής ανοχής χωρίς όμως να φτάσουμε στην ενοχοποίηση του φλερτ αλλά και τη στοχοποίηση ατόμων μέσω μιας καταγγελίας; Ερωτήματα που θα διερευνήσουμε, θα σχολιάσουμε και θα απαντήσουμε σε εμάς αλλά και όσους είπαν "αυτή τα ήθελε".

Η Ελισάβετ Γεωργίου εξειδικεύεται στην προώθηση της Ψυχικής Υγείας και του Ευ Ζην σε επιχειρήσεις και άτομα καθώς και στη διαχείριση επαγγελματικών & προσωπικών κρίσεων και μεταβάσεων (απόλυση, πένθος, διαζύγιο, ασθένεια, burn-out). Επικεντρώνεται, στην ευεξία, την ψυχική ανθεκτικότητα, την αυτογνωσία, τη διαχείριση του στρες και των συγκρούσεων.
Διαθέτει εμπειρία 20 ετών ως σύμβουλος σε μεγάλες πολυεθνικές και ελληνικές εταιρείες σε θέματα ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού. Παράλληλα, δουλεύει ως ψυχοθεραπεύτρια.
Από το 2010, έκανε το όνειρο της πραγματικότητα και ίδρυσε το Κέντρο Be Yourself (www.be-yourself.gr) όπου παρέχει υπηρεσίες Συμβουλευτικής, Coaching, Mentoring, Εκπαίδευσης και Ψυχοθεραπείας, ατομικά ή ομαδικά, σε ιδιώτες, επιχειρήσεις, MKO και εκπαιδευτικούς οργανισμούς.
Από παιδί αγαπούσε την ψυχολογία και διαρκώς εκπαιδεύεται και εμβαθύνει στο αντικείμενο αυτό. Έτσι, κατέκτησε, Πτυχίο Ψυχολογίας (Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών), Μεταπτυχιακό Οργανωτικής & Οικονομικής Ψυχολογίας (Πάντειο Πανεπιστήμιο), Δίπλωμα Personal & Executive Positivity Coaching (Positivity Coaching Academy), 4ετή εκπαίδευση στην ψυχοθεραπεία Gestalt (Gestalt Foundation) και πιστοποίηση Εκπαιδευτή Ενηλίκων σε Ελλάδα (ΕΟΠΠΕΠ) και Κύπρο (ΑνΑΔ).

Συντονίζουν:
- Λένα Κούτσικα, Εκπαιδευτικός, Εμψυχώτρια Ομάδων, Ψυχοθεραπεύτρια NDI
- Ελένη Παναγιωτακοπούλου, Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια NDI

Be Yourself - Βία, παρενόχληση και εκφοβισμός στο χώρο εργασίας. Ας φύγουμε από τα πρόσωπα για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα

Προσθεστε ενα σχολιο

Το email σας δεν θα είναι εμφανές. Τα υποχρεωτικά πεδία συμβολίζονται με *

Σχετικες Αναρτησεις